Aktuellt

AKTUELLT

Youtube kanal - @LivsInspirationTillDig


I februari 2023 startade jag min Youtube kanal, där jag delar med mig av min andliga och personliga utvecklingsresa, det jag upplevt och mina insikter. Jag ger också healing och meditationer och det blir kanske lite annat smått och gått också..


Min intention med min kanal är att lyfta dig och inspirera dig till att utforska dig själv och ditt liv för att kunna skapa mer glädje och kärlek i ditt liv. En inspiration till att utforska, uppleva och skapa dina insikter.

WORKSHOP

Välkommen att hitta hem till dig själv

 

Är du också en av dem som börjat upptäcka att det liv du lever skaver. Det du sysselsätter dig med ger ingen mening, det känns som det inte stämmer längre med den du är idag.


Du kanske till och med börjat känna dig obekväm med saker du alltid har tyckt om förut.

Min livsresa har varit väldigt innehållsrik och jag har samlat på mig en massa insikter och kunskaper om livet och hur vi kan navigera i vardagen på ett mer smidigt sätt.

Att vara i frid med sig själv är livets gåva

Att leva i frid med livet är din egen gåva

Andas in din essens och ge den till andra som en gåva

I denna workshop får du möjlighet att tacka för det som varit, men framförallt så kommer fokus att vara på att ta ut en ny riktning i ditt liv, för att fokusera på det som ger dig känslan att du hittat hem till dig själv.


Jag kommer att dela med mig av tips på saker jag använt. Mitt mål är att du ska ha med dig hem en hel väska med tips. Där du kan känna vilka tips som harmoniserar med dig och som du kan ha glädje av.


Att förändras är inte alls bara en tung och svår resa. Det finns också mycket roligt som du kan göra under en förändringsprocess.


Du kommer bl a  få dansa och måla din egen EnergiTavla (jag vägleder dig). Vi kommer också att göra ritualer och ceremonier, allt för att lägga en så stor kraft som möjligt i den nya riktningen. Det är fritt och det är du som bestämmer (jag varken vill eller kan bestämma över ditt liv), vad det är som du vill rikta in dig på. Något som du får möjlighet med att bli klar över redan i början på dagen, om du inte redan vet.


Målet med ditt deltagande är att du ska ha startat ett nytt kapitel i ditt liv när du åker hem och att det du startar ska leda dig till mer inre och yttre glädje med dig själv och ditt liv.


NÄR: Det finns för tillfället inget nytt datum inplanerat.


PRIS: 900:-, fika och frukt ingår


Din anmälan är säkrad när du betalt avgiften och du fått ett bekräftelsemail.

Vid anmälan kommer du också få mer detaljer.


Känn dig Varmt Välkommen!

Bor du ca 1, 5 timmes bilresa ifrån Västerås så har du möjligheten att delta gratis?

Då samlar du ihop en grupp eller informerar mig om en plats där du tror att det finns intresse för det jag erbjuder.

Kontakta mig, se kontaktformulär på förstasidan, så hör jag av mig till dig. Det kan vara antingen en heldag, halvdag eller eftermiddag, eller enskild coaching, jag är flexibel.


Tillbaka