Om

Tips och Idéer i Munga

 

annbritt@tipsochideer.se

070-720 78 80

Varmt Välkommen!

Om

Mitt i livet hände något märkligt genom en kollega på jobbet som sa, det blir bättre Ann-Britt, jag förstod absolut ingenting. Vi började prata och i nästa stund satt jag och läste böcker i personlig utveckling och deltog på meditationskvällar. Allt var som ett slags uppvaknande. Mitt i detta kommer insikten, jag var inte den sanna äkta Ann-Britt. Jag var ett resultat av mina upplevelser, saker som skedde i min barndom. Jag insåg att jag levt med en ständig klump av rädsla i magen. Jag bestämde då att jag ville bli Ann-Britt och att allt som hindrade mig i min utveckling skulle bort. Jag sa också till mig själv, att jag ville skapa harmoni i mitt liv. En intressant insikt som kom flera år senare var: Jag hade hela tiden varit Ann-Britt, men nu gjorde jag nya val som var mer i linje med den jag ville vara, det som kändes som mitt äkta jag.

 

Jag har mött och sett många av mina masker, roller, rädslor och beteenden. Jag har fått ta del av en resa i mig själv som varit helt ”naken”, med alla sanningar synliga. Jag kan bara säga att jag är så tacksam för denna tid. Klumpen i magen är borta sedan länge. Jag känner mig fri att leva precis som den jag är!

 

Jag är så tacksam för allt jag valt att vara med om och alla möten med mina medmänniskor, det har lärt mig så mycket om mig själv, människan och livet. Något som hjälpte mig mycket var när insikten kom att det är när du medvetet lever som allra mest i exempelvis en rädsla, som du kan uppleva, se och förstå den. Först då kan du ta tillbaka kontrollen, göra ett annat val och låta rädslan släppa taget.

 

Det blev mer och mer tydligt, att jag har ett kall, jag vill hjälpa, ge stöd och inspirera andra som också vill bli fria ifrån sina rädslor, påklistrade masker och roller för att kunna leva trygga i sig själva som fria individer. Faktum är att jag vill se en kärleksfull värld som lever i frid och fred.

 

Men för att kunna hjälpa andra på ett bra sätt, så behövde jag också hjälpa mig själv. Ibland har det gått parallellt och under andra tider har jag jobbat enskilt med mig själv. Jag har bland annat tagit hjälp av olika alternativa behandlingar och terapier, naturen, musiken, träning och gjort qi-gong sedan 1999. Jag har också gjort medvetna val kring kost och motion, allt för att hjälpa mig själv i processen. Jag har utforskat, vridigt och vänt på allt jag mött och känt som kommit i min väg. Under hela denna resa har jag varit fullt medveten om vad som skett i mig och omkring mig. Vilka resultat mina olika roller, masker, tankar, känslor och beteenden skapade i min vardag och i mitt liv.

 

Tidigt kom en vision till mig, det kändes i hela mitt hjärta – jag ville Bara Vara. Det är din rätt att få vara fri och bli accepterad och respekterad som den du är och få leva i glädje och harmoni, med dig själv och i samvaro och gemenskap med din omgivning. Det finns ingen eller inget som är mer eller bättre än något/någon annan. Du är här för att spegla mångfalden och leva som den du i grunden är. Att uppleva livets alla fasetter genom dig själv, där hittar du också dig själv.

 

Alla de stigar jag vandrat i olika riktningar och skepnader har gjort att jag känner mig rik. Lika mycket som jag har mött rädslan har jag också fått möta äkta glädje, lycka och sann kärlek.

 

Jag fortsätter min resa, det finns så mycket nytt att utforska som kittlar min nyfikenhet, jag vill fortsätta att bara vara och utvecklas, leva och växa som själ och människa.

 

Jag önskar dig många upplevelser och allt gott på din resa, kanske möts vi på vägen syster och broder!

 

Tack för att du tog dig tid att läsa.

 

Med Respekt, Ljus och Kärlek

 

Jag lever som en livsinspiratör och att få ge råd, inspirera och motivera mina medmänniskor till ett mer harmoniskt och glädjefyllt liv är något jag brinner för.

Utbildningar

* 30 år inom Bank och Data, med diverse utbildningar

* Certifikat Andlig Healing

* Utbildningsbevis Healingterapeut

* Diplom Änglahealing

* Diplom Kognitiv Coach

* Vedic Art

* Diplom Medial Cirkel med inriktning medium och personlig utveckling

* Transcirkel