Om

Tips och Idéer i Munga

tipsochideer.se@gmail.com, 070 720 78 80

OM

Tips och Ideér i Munga


Jag lever som en livsinspiratör.

Att få ge tips, inspirera och motivera är något jag brinner för. Detta gör jag via samtal, foton, tavlor och workshops.


Jag vill inspirera till ett mer harmoniskt, balanserat, kärleksfullt

och glädjefyllt liv.Mitt i livet hände något märkligt genom en kollega på jobbet som sa, det blir bättre Ann-Britt, jag förstod absolut ingenting. Vi började prata och i nästa stund satt jag och läste böcker i personlig utveckling och deltog på meditationskvällar. Det var som att bli väckt ur en sömn. Mitt i detta kommer insikten, jag var inte den sanna äkta Ann-Britt. Jag insåg att jag levt med en ständig klump av rädsla i magen. Jag bestämde då att jag ville bli Ann-Britt och att allt som hindrade mig i min utveckling skulle bort. Jag sa också till mig själv, att jag ville skapa harmoni i mitt liv. En intressant insikt som kom flera år senare var: Jag var ju hela tiden  Ann-Britt, men nu gjorde jag nya val som var mer i linje med den jag ville vara, det som kändes som mitt äkta jag.


Jag har mött och sett många av mina masker, roller, rädslor och beteenden. Jag har fått ta del av en resa i mig själv som varit helt ”naken”, med alla sanningar synliga, som ibland varit riktigt tufft, men som också fått mig att utvecklas som en mer hel person.


Jag kan bara säga att jag är så tacksam för denna tid.  Klumpen i magen är borta sedan länge. Jag känner mig fri att leva precis som den jag är! Jag har lärt mig så mycket om mig själv, människan och livet.


Det blev mer och mer tydligt, att jag har ett kall, jag vill  inspirera andra som också vill bli fria och trygga i sig själva. Faktum är att jag vill se en kärleksfull värld som lever i frid och fred.


Men för att kunna hjälpa andra på ett bra sätt, så behövde jag också hjälpa mig själv. Ibland har det gått parallellt och under andra tider har jag jobbat enskilt med mig själv. Jag har bland annat tagit hjälp av olika alternativa behandlingar, naturen, musiken och gjort medvetna val kring kost och motion, allt för att hjälpa mig själv i processen.


Jag har utforskat, vridigt och vänt på allt jag mött och känt som kommit i min väg. Under hela denna resa har jag varit fullt medveten om vad som skett i mig och omkring mig. Vilka resultat mina olika roller, masker, tankar, känslor och beteenden skapade i min vardag och i mitt liv.


Tidigt kom en vision till mig, det kändes i hela mitt hjärta – jag ville Bara Vara. Jag känner att det är din rätt att få vara fri och få leva i glädje och harmoni, med dig själv. Det finns ingen eller inget som är mer eller bättre än något/någon annan. Du är här för att spegla mångfalden och leva som den du i grunden är. Att uppleva livets alla fasetter genom dig själv, där hittar du också dig själv.


Alla de stigar jag vandrat i olika riktningar och skepnader har gjort att jag känner mig rik. Lika mycket som jag har mött rädslan har jag också fått möta äkta glädje, lycka och sann kärlek.


Jag fortsätter min resa, det finns så mycket nytt att utforska som kittlar min nyfikenhet, jag vill fortsätta att träna på att bara vara och utvecklas, leva och växa som själ och människa.


Jag önskar dig många upplevelser och allt gott på din resa, kanske möts vi på vägen syster och broder!


Tack för att du tog dig tid att läsa.


Med Respekt, Ljus och Kärlek


Utbildningar

* 30 år inom Bank och Data, med diverse utbildningar

* Certifikat Andlig Healing

* Utbildningsbevis Healingterapeut

* Diplom Änglahealing

* Diplom Kognitiv Coach

* Vedic Art

* Diplom Medial Cirkel med inriktning medium och personlig utveckling

* Transcirkel


Tillbaka