Om

OM

In my Space in Grace

Jag har lång erfarenhet av andlig och personlig utveckling och jag har sökt både högt och låg och hit och dit för att komma ut ur min labyrint och in i det kärleksfulla varandet. Att hitta hem i mig själv.


Jag tror jag alltid har varit nyfiken, velat förstå och lära mer. Jag har haft mer än 10 olika jobb och jag har flyttat minst 11gånger. Med det har det blivit många erfarenheter och kunskaper, om att leva i olika familjekonstellationer och olika miljöer, men också en hel del insikter om livet och människan, som jag gärna vill dela med mig av till dig.


Idag lever jag som en medial livsinspiratör och erbjuder framför allt workshops, men även coachingsamtal, för att vara ett stöd och en inspirationskälla till dig på din livsresa.


Jag känner en sådan glädje och det värmer mitt hjärta, när jag ser i dina ögon att du fått inspiration och motivation till att utforska din livsresa vidare. Mina klienter brukar ofta säga: Du säger så bra saker Ann-Britt, man blir så lugn när man pratar med dig.


Mitt i livet hände något märkligt genom en kollega på jobbet som sa, det blir bättre Ann-Britt, jag förstod absolut ingenting. Vi började prata och i nästa stund satt jag och läste böcker i personlig utveckling och deltog på meditationskvällar. Det var som att bli väckt ur en sömn. I detta kommer insikten, jag var inte den sanna äkta Ann-Britt. Jag insåg att jag levt med en ständig klump av rädsla i magen i nästan hela mitt liv.


Jag bestämde då att jag ville bli Ann-Britt och att allt som hindrade mig i min utveckling skulle bort. En intressant insikt som kom flera år senare var: Jag var ju hela tiden Ann-Britt, men nu gjorde jag nya val som var mer i linje med den jag ville vara. Det som jag upplevde och kände var mitt sanna äkta jag.


Jag ville utvecklas mer och släppa den tunga enrgi som fanns i mitt sinne, min kropp och mina känslor. Jag ville skapa harmoni och balans i mitt liv. Detta utökades senare till att jag ville känna mer glädje, skratt och gemenskap. Längre fram så hör jag mig säga till mig själv - Jag vill bli Kärlek och på den resan är jag nu.


Vår resa till utveckling ser helt olika ut för var och en. För mig verkade det som att jag skulle helt medvetet få uppleva och vara med i min utveckling. Jag har mött och sett många av mina masker, roller, rädslor och beteenden. Det som inte kändes som mina val eller mitt sanna jag, har jag på olika sätt rensat och tackat för visdomen det givit mig och sen gått vidare med lättare steg.


Jag har fått ta del av en resa i mig själv som varit helt ”naken”, med alla sanningar synliga, som ibland varit riktigt tufft, men som också fått mig att utveckla mer ödmjukhet till mig själv och livet, en känsla som gjort mig till en mer hel människan.


Jag kan bara säga att jag är så tacksam för denna tid. Klumpen i magen är borta sedan länge. Jag känner mig fri att leva precis som den jag är! Jag har lärt mig så mycket om mig själv, människan och livet.


Det blev mer och mer tydligt, att jag har ett kall, jag vill inspirera andra som också vill bli fria och trygga i sig själva. Faktum är att jag vill se en kärleksfull värld som lever i frid och fred.


Men för att kunna hjälpa andra på ett bra sätt, så behövde jag också hjälpa mig själv. Ibland har det gått parallellt med mina tjänster jag erbjudit och under andra tider har jag jobbat enskilt med mig själv. Jag har även tagit hjälp av olika alternativa behandlingar, naturen, musiken och gjort medvetna val kring kost och motion, allt för att hjälpa mig själv i processen.


Jag har utforskat, vridigt och vänt på allt jag mött och känt som kommit i min väg. Under hela denna resa har jag varit fullt medveten om vad som skett i mig och omkring mig. Vilka resultat mina olika roller, masker, tankar, känslor och beteenden skapade i min vardag och i mitt liv.


Tidigt kom en vision till mig, det kändes i hela mitt hjärta – jag ville Bara Vara. Jag känner att det är din rätt att få vara fri och få leva i glädje och harmoni, med dig själv och livet. Det finns ingen eller inget som är mer eller bättre än något/någon annan. Du är här för att spegla mångfalden och leva som den du i grunden är. Att uppleva livets alla fasetter genom dig själv, där hittar du också dig själv.


Alla de stigar jag vandrat i olika riktningar och skepnader har gjort att jag känner mig rik. Lika mycket som jag har mött rädslan har jag också fått möta äkta glädje, lycka och sann kärlek.


Jag fortsätter min resa, det finns så mycket nytt att utforska som kittlar min nyfikenhet, jag vill fortsätta att träna på att vara kärlek, bara vara, utvecklas och leva och växa som själ och människa.


Jag önskar dig många upplevelser och allt gott på din resa, kanske möts vi på vägen syster och broder!


Tack för att du tog dig tid att läsa.


Med Respekt, Ljus och Kärlek


Utbildningar

* 30 år inom Bank och Data, med diverse utbildningar

* Certifikat Andlig Healing

* Utbildningsbevis Healingterapeut

* Diplom Änglahealing

* Diplom Kognitiv Coach

* Vedic Art

* Diplom Medial Cirkel med inriktning medium och personlig utveckling

* Transcirkel

* Lång erfarenhet att aktivt och medvetet deltagit i min andliga och personliga utveckling


Tillbaka